Pastrav prajit

de Criss in Pastrav, 4 Ian 2011 | 11726 vizualizari

 

Imi place pestele, iar pastravul e preferatul meu. Am incercat si varianta la cuptor, insa raman la parerea ca cel mai bun e pestele prajit. (chiar daca nu cel mai sanatos).

 

INGREDIENTE

  • -pastravi
  • -sare, piper
  • -faina alba
  • -ulei pentru prajit
  • -lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap. :) Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins. Se servesc cu cartofi prajiti, natur, orez, legume, ce va place. Si neaparat cu lamaie. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

lilik 1

04.01.2011, 15:16

Criss 1

04.01.2011, 15:45

Merci Ligia, Lilik.

farofias 1

17.02.2011, 17:39

pastrav?la gratar cu o mamaliguta si o saramura ...un deliciu!!!o sa incerc si prajit.Oricum este cel mai bun peste!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume