Pastrav prajit

de Criss in Pastrav, 4 Ian 2011 | 11731 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

04.01.2011, 12:19

Ai mei numai prajit vor. Dar...adevarul e ca-i tare bun.

Criss 1

04.01.2011, 12:52

Asa e. Si noi il preferam prajit.

onuta 1

04.01.2011, 12:52

gustos tare criss

LUK 1

04.01.2011, 12:56

yummy

Cris2711 1

04.01.2011, 13:05

un deliciu de pastrav,felicitari bucataresei

MotanLaOale 1

04.01.2011, 13:35

tot prajit e mai bun sunt de acord

ionix 1

04.01.2011, 13:43

ador păstrăvul

tanyapatap 1

04.01.2011, 14:25

Criss 1

04.01.2011, 14:41

Multumesc dragelor. Si eu ador pestele, pastravul in special. As putea manca zilnic peste. Pacat ca e atat de scump.

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 14:46

ooo bun si cu cartofii aia un deliciuuuu

lilik 1

04.01.2011, 15:16

Criss 1

04.01.2011, 15:45

Merci Ligia, Lilik.

farofias 1

17.02.2011, 17:39

pastrav?la gratar cu o mamaliguta si o saramura ...un deliciu!!!o sa incerc si prajit.Oricum este cel mai bun peste!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav clasic la cuptor