Pastrav pe pat de rosii in sos tomat

de RuxyRux in Pastrav, 4 Iun 2011 | 8732 vizualizari

 

O reteta care a primit laude in familie si se cere repetata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi maricei
  • 6 rosii frumoase
  • 250 ml vin demidulce
  • 5 linguri pasta de rosii( bulion facut in casa)
  • sare( 2 lingurite pline)
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lamaie taiata in felii
  • 5 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de rosii in sos tomat:

Am spalat bine pastravul deja curatat. Apoi am feliat rosiile.

Intr-o tava de Jena, am turnat 3 linguri de ulei de masline, apoi am uns tava si am asezat patul de rosii.

Pe patul de rosii am culcat pastravii si le-am urat un nani bun si delicios.

I-am umplut cu cate trei felii de lamaie.

Peste pastravi am mai turnat inca doua linguri de ulei de masline si am dat la cuptor la 200 grade pentru 25 de minute .

Intre timp am pregatit sosul amestecand pasta de tomate cu vin si patrunjel, sare si piper.

Cand timpul s-a scurs am scos pestele si am adaugat peste el sosul. Am avut grija sa imbrac binisor pastravii.

Am dat din nou tava la cuptor pentru 30 de minute.

I-am servit cu mare placere la masa in familie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de rosii in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

17.06.2011, 22:26

Sylvia , Ancuta...multumesc scumpele mele

MVMih 1

19.06.2011, 23:07

Foarteeee..tareee...extraaa...PUTIN pentru mine...mai vreau o portieeeee

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:08

O portie tare frumoasa pentru tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor