Pastrav pe pat de rosii in sos tomat

de RuxyRux in Pastrav, 4 Iun 2011 | 8884 vizualizari

 

O reteta care a primit laude in familie si se cere repetata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pastravi maricei
  • 6 rosii frumoase
  • 250 ml vin demidulce
  • 5 linguri pasta de rosii( bulion facut in casa)
  • sare( 2 lingurite pline)
  • piper
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lamaie taiata in felii
  • 5 linguri ulei masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de rosii in sos tomat:

Am spalat bine pastravul deja curatat. Apoi am feliat rosiile.

Intr-o tava de Jena, am turnat 3 linguri de ulei de masline, apoi am uns tava si am asezat patul de rosii.

Pe patul de rosii am culcat pastravii si le-am urat un nani bun si delicios.

I-am umplut cu cate trei felii de lamaie.

Peste pastravi am mai turnat inca doua linguri de ulei de masline si am dat la cuptor la 200 grade pentru 25 de minute .

Intre timp am pregatit sosul amestecand pasta de tomate cu vin si patrunjel, sare si piper.

Cand timpul s-a scurs am scos pestele si am adaugat peste el sosul. Am avut grija sa imbrac binisor pastravii.

Am dat din nou tava la cuptor pentru 30 de minute.

I-am servit cu mare placere la masa in familie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de rosii in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

RuxyRux 1

17.06.2011, 22:26

Sylvia , Ancuta...multumesc scumpele mele

MVMih 1

19.06.2011, 23:07

Foarteeee..tareee...extraaa...PUTIN pentru mine...mai vreau o portieeeee

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:08

O portie tare frumoasa pentru tine

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian