Pastrav pe pat de rosii in sos tomat

de RuxyRux in Pastrav, 4 Iun 2011 | 8734 vizualizari

COMENTARII (42)

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:33

frumos a iesit dar si gustos cred

mena29 1

06.06.2011, 08:47

Tot ce-i facut de tine e buuuuun!

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:56

bun bun

elena1988 1

06.06.2011, 16:48

ella49 1

07.06.2011, 21:25

lilik 1

11.06.2011, 14:36

delicios scumpo

mihaelar63 1

15.06.2011, 10:07

Si eu vreau pastrav , oricum ar fi gatit

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 22:48

Rocsi 1

17.06.2011, 11:16

ruxyyyyy unde ai fost plecata?

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:17

Ce scumpa esti Rocsule...undeva...numai eu...cu mine

Rocsi 1

17.06.2011, 11:25

atunci e bine

Sylvia 1

17.06.2011, 20:16

wow ce bine arata

RuxyRux 1

17.06.2011, 22:14

Multumesc din suflet tuturor...

La Ancuta 1

17.06.2011, 22:23

ce buna ar fi acum o portie

RuxyRux 1

17.06.2011, 22:26

Sylvia , Ancuta...multumesc scumpele mele

MVMih 1

19.06.2011, 23:07

Foarteeee..tareee...extraaa...PUTIN pentru mine...mai vreau o portieeeee

RuxyRux 1

19.06.2011, 23:08

O portie tare frumoasa pentru tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin