Pastrav pe pat de legume picante

de Sim0na in Pastrav, 29 Apr 2015 | 5560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pastrav eviscerati, fara cap
  • faina
  • ulei
  • 1 fir ceapa verde
  • rosii cherry congelate
  • mazare congelata
  • brocolli congelat
  • 1 cutie mica ciuperci
  • fulgi de ardei iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pe pat de legume picante:

Pastravii i-am spalat si uscat, apoi i-am dat prin faina si i-am prajit in ulei, cate 5 minute pe fiecare parte. I-am scos, si i-am tinut intr-un vas la cald. In acelasi ulei am calit cateva minute ceapa verde taiata rondele, am adaugat rosiile, mazarea si brocolli si le-am lasat cateva minute sa se caleasca. Am pus si ciupercile scurse si spalate, am presarat fulgii de ardei iute, sare si putin piper. Cand legumele s-au sotat, le-am pus intr-o tava, iar deasupra am pus patravii. Am lasat la cuptor cca 30 minute, intorcand pastravii si mestecand usor in legume. In ultimile cateva minute am pornit grilul de la cuptor si am rumenit frumos pastravii. Combinatia de legume picante cu pestele copt a fost nemaipomenita!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pe pat de legume picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Geanina87 1

01.05.2015, 15:46

ce bine arata

dantes 1

02.05.2015, 08:26

Bun!

MOKUSKA 1

18.05.2015, 13:11

ce buna eee...sincer, nu as refuza niciodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian