Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi

de Bya Ralu in Pastrav, 24 Noi 2012 | 5809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati pastrav proaspat
  • 1/2 morcov
  • 1/2 dovlecel mic
  • lamaie
  • condimente:salvie,ierburi aromatice,boia dulce,sare,piper
  • 4-5 cartofi
  • 1 pahar vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi:

Se clateste bine pestele sub jet de apa rece,se aseaza pe prosoape de hartie pentru a absorbii apa,se condimenteaza si se umple cu morcov si dovlecel date pe razatoarea mare.Se adauga cate o feliuta de lamaie.Cartofii se taie felii subtiri,se spala bine si se aseaza pe prosop de hartie.Intr-un vas termorezistent se pune ulei de masline,se aseaza patul din feliile de cartofi,punem bucatiile de peste.Adaugam 1 pahar de vin alb si 1 pahar de apa.Se da la cuptor 45-60 minute.Se serveste cu mujdei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu legume pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit