Pastrav la cuptor cu verdeturi

de katty in Pastrav, 3 Ian 2016 | 7010 vizualizari

 

Cred ca toata lumea a gatit peste pentru masa de revelion. Eu am ales pastravul, pentru ca este dintre pestii mei preferati.

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 300 gr smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la cuptor cu verdeturi:

Curatam pastravii ii spalam bine si ii stergem cu un servet uscat.Cu un cutit ascutit  facem  cate 3 taieturi adanci pe ambele parti si ii frecam  cu putina sare. Intr-un vas mixam patrunjelul, mararul, usturoiul, sare, piper si 2 linguri ulei. Pastram 2 linguri , iar restul il asezam intre taieturile facute si in burta pestelui. Punem pestii intr-o tava pe hartie de copt si ii stropim cu uleiul ramas. Dam tava la cuptor pana pestii se rumenesc. Amestecam   sosul de verdeturi oprit cu smantana.  Servim pestele cu smantana cu verdeturi si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la cuptor cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Gicuta 1

03.01.2016, 18:43

MotanLaOale 1

04.01.2016, 09:02

miki_a 1

04.01.2016, 11:58

Pestele meu preferat! Din asta chiar as manca 365 de zile la rand!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu portocale si sos picant