Pastrav in suc propriu la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Iun 2014 | 18998 vizualizari

 

Gustul natur al pastravului impachetat in folie de aluminiu este nemaipomenit. Daca vreti o cina usoara, savuroasa , sanatoasa si rapida va recomand acest pastrav.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • foi de dafin
  • sare , piper

Pentru garnitura: 250 gr cartofi noi albi, unt, putina nucsoara, patrunjel verde

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in suc propriu la cuptor:

 Pastravul il curatam si apoi il crestam usor cu un cutit. Il saram si piperam cu putin piper alb si il tinem putin la rece sa se intrepatrunda. 

 Dupa cateva ore pregatim cartofii: ii curatam si ii taiem cuburi sau rondele groase. Ii fierbem in apa cu sare si cand sunt fierti se scurge de apa si adaugam patrunjel verde tocat fin , o bucatica de unt si razuim putina nucsoara. acoperim si saltam cratita cu cartofi sa se amestece, fara sa ii zdrobim.

 Pastravii ii asezam pe o folie de aluminiu, stropim cu putin ulei de masline de buna calitate si itnroducem in fiecare cate o frunzulita de dafin. Impachetam fiecare peste individual si ii asezam in tava si ii dam la cuptorul incins pt cca 20 minute, la 180 grade. Scoatem tava si asezam pachetelele pe un platou. Servim alaturi de cartofi , turnam pete peste sosul format in interiorul pachetului si salata.

 

TIPS-URI

1

lasati pestele asa, fara alte condimente si ierburi . Va promit ca veti adora gustul care se formeaza...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in suc propriu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor