Pastrav in crusta de malai

de corina241 in Pastrav, 13 Oct 2012 | 9516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 linguri da malai
  • sare
  • lamaie
  • ulei pentru prajit
  • salata de sfecla pentru garnitura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in crusta de malai:

Pestele se curata de solzi si de mate,apoi se spala foarte bine.Dam cu sare si lasam la frigider 2 ore.

Pregatim malaiul amestecat cu sare(noua ne place crusta sa fie sarata).

Punem uleiul in tigaie,tavalim bucatile de pastrav prin malai si punem la prajit.

Servim cu lamaie si salata de sfecla rosie.

O bunatate!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in crusta de malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

adry88 1

15.10.2012, 09:27

corina241 1

15.10.2012, 10:01

laura_n 1

18.10.2012, 18:19

excelenta alegere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste in mantie