Pastrav in crusta de malai

de corina241 in Pastrav, 13 Oct 2012 | 9521 vizualizari

COMENTARII (17)

Merisor 1

13.10.2012, 19:52

M-ai omorat cu asta
Si salata de sfecla, woow!!

corina241 1

13.10.2012, 19:55

merisorsa stii ca-i bun crocantul asta

Alinutza80 1

13.10.2012, 20:12

tare bun cred ca a fost!

Mitinita 1

13.10.2012, 20:27

eu as manca peste la orice ora

Rocsi 1

13.10.2012, 20:33

Pestele mamei preferat

corina241 1

13.10.2012, 21:07

Alinutza s-a mancat la pranz si a fost tare bun

corina241 1

13.10.2012, 21:07

Mitinita

corina241 1

13.10.2012, 21:08

Rocsi si noua ne place foarte mult,atat incat l-am avut in meniul de la nunta

Lau 1

13.10.2012, 21:10

vin la masa

MIUTA 1

13.10.2012, 21:38

Imi lasa gura apa,asa ceva nu refuz niciodata
Arata foarte bine

olivee 1

13.10.2012, 21:41

imi place pestele,dar sa-l mananc din gata

lilik 1

13.10.2012, 21:50

ce pofta mi-ai facut..super

Denissa 1

13.10.2012, 22:01

Nu refuz peste

MotanLaOale 1

13.10.2012, 23:07

adry88 1

15.10.2012, 09:27

corina241 1

15.10.2012, 10:01

laura_n 1

18.10.2012, 18:19

excelenta alegere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta