Pastrav cu sos de iaurt

de ANCA in Pastrav, 18 Mai 2009 | 11130 vizualizari

 

Am pastravii, timp putin, se cere masa ff rapid, asa ca improvizez:))

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • un cub de unt
  • condimente pentru peste
  • un iaurt mic
  • 2 cepe verzi
  • 3-4 catei usturoi
  • sare,piper,cateva ace de rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu sos de iaurt:

Pastravii curatati ii condimentam si ii punem la prajit,intregi, intr-o tigaie in care am topit un cub de unt, pret de cateva minute pe ambele parti.

Iaurtul, impreuna cu ceapa verde maruntita, usturoiul, rozmarinul, un praf de sare si piper, se mixeaza cu mixelul vertical, ar fi mers de minune si cateva fire de patrunjel, dar nu aveam...

Incropim repede si o mamaliguta pe care o asezam langa peste, stropim din abundenta cu sosul de iaurt si ne lingem pe degete la sfarsitul mesei!:))

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

ANCA 1

23.05.2009, 13:11

multumesc, Adriana!..nici eu nu prea vad pestele, fara usturoi, sau macar anumite tipuri de peste,

madi_marin 1

29.01.2010, 19:02

cautam o reteta cu pastrav, ca parca as manca...si am dat de reteta asta. deja mi+e rau de pofta....

ANCA 1

29.01.2010, 22:16

pai, pofta buna, Madi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume la cuptor, cu vin