Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 4502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru pastrav:
  • 3 pastravi proaspeti, curatati
  • 1 lamaie, taiata in 4
  • cateva crengute cimbru
  • 3 fasii pancetta
  • 40 grame migdale, tocate
  • ulei de masline
  • Pentru cartofii noi:
  • 500 grame cartofi noi, curatati de coaja
  • 200 grame mazare congelata
  • o mana menta proaspata, tocata
  • 1 litru supa de pui
  • Pentru sosul de mustar:
  • 4 linguri iaurt bio, degresat
  • 2 lingurite hrean
  • 1 lingurita mustar englezesc
  • sucul de la 1/2 lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati:

Se presara bucatile de pastrav cu sare si piper si se stropesc cu putin ulei de masline. Se aseaza intr-o tava, impreuna cu lamaia si se introduce in cuptorul preincalzit la 240 de grade Celsius, pe raftul superior. 

Se pun cartofii la fiert in supa. 

Se amesteca toate ingredientele pentru sos intr-un bol. 

Se stropesc crengutele de cimbru cu putin ulei si se presara peste peste, impreuna cu migdalele. Se aseaza cate o fasie de pancetta pe fiecare pastrav si se mai lasa la cuptor cateva minute, pana cand pancetta devine crocanta. 

Se adauga mazarea si menta in oala in care fierb cartofii si se sareaza si pipereaza, daca este nevoie. Se lasa 1 minut. 

Se servesc cartofii cu putin din supa in care au fiert impreuna cu mazarea si menta, cu pastravul crocant si sosul de mustar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

miki_a 1

14.09.2015, 11:48

Ce reteta interesanta!

Gherca Daniela 1

14.09.2015, 12:02

Gicuta 1

14.09.2015, 14:16

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]