Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

de Bucataras Medi in Oaie, 9 Noi 2010 | 20053 vizualizari

COMENTARII (85)

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 21:19

doamna Maria n-as mai fi racita daca as avea cine sa ma incalzeasca
@trebuie sa ma duc sa-ti cumpar o plapuma

Bucataras Medi 1

10.11.2010, 21:20

multumesc, oana.....................a fost foarte frageda, asa imi place si mie....................

jolygina 1

12.11.2010, 15:22

ce bunatate ,foarte delicios vreau si eu o portie

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 11:17

te servesc,gina................

nadina73 1

14.11.2010, 11:22

Felicitari Mariasa ajungi cat mai rapid la 2000las 5 f,dar nu vreaunu papa carnita de beeeeeee

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 17:28

Multumesc Nadina..............

Ina 1

15.11.2010, 05:53

dupa desertul de la Laly, merge si-o pastrama

Bucataras Medi 1

15.11.2010, 10:04

merge,merge ina...............

elena1988 1

01.02.2011, 11:59

Panacris 1

26.01.2013, 09:48

Vin și eu la o porție, chiar dacă e ”expirată”

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel