Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii

de Bucataras Medi in Paste, 16 Mar 2011 | 7967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste "scoici" colorate
  • 250 g carne de porc
  • 150 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 1 ou
  • 3-4  linguri pasta de rosii
  • ulei
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunolor de pe pachet.Dupa ce au fiert , scurgem de apa si lasam sa se racoreasca.

Tocam carnea si apoi amestecam bine pentru o buna omogenizare.Separat  intr-o tigaie punem ulei la incins si calim ceapa taiata marunt.Adaugam carnea , condimentam cu sare si piper si lasam pe foc pana cand se evapora apa pe care si-o lasa carnea.Amestecam din cand in cand .Adaugam pasta de rosii , amestecam si mai tinem pe foc inca circa 10 min. dupa care tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca putin dupa care adaugam oual , condimentam cu rozmarin  si amestecam.

Urmeaza operatia de umplere a scoicilor.Deci, luam cu ajutorul unei linguri din compozitia de mai sus si umplem fiecare scoica in parte iar apoi le asezam intr-un vas uns cu putin ulei.Dupa ce toate scoicile sunt umplute si asezate in vas adaugam o cana de apa( apa nu trebuie sa depaseasca nivelul scoicilor ) acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 20 min. dupa care scoatem din cuptor, indepartam folia  si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, mici.Mai lasam la cuptor circa 10-15 min. de data aceasta fara a mai acoperi vasul.

Scoatem din cuptor , asezonam cu patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste "scoici" umplute cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton