Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunolor de pe pachet.Dupa ce au fiert , scurgem de apa si lasam sa se racoreasca.
Tocam carnea si apoi amestecam bine pentru o buna omogenizare.Separat intr-o tigaie punem ulei la incins si calim ceapa taiata marunt.Adaugam carnea , condimentam cu sare si piper si lasam pe foc pana cand se evapora apa pe care si-o lasa carnea.Amestecam din cand in cand .Adaugam pasta de rosii , amestecam si mai tinem pe foc inca circa 10 min. dupa care tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca putin dupa care adaugam oual , condimentam cu rozmarin si amestecam.
Urmeaza operatia de umplere a scoicilor.Deci, luam cu ajutorul unei linguri din compozitia de mai sus si umplem fiecare scoica in parte iar apoi le asezam intr-un vas uns cu putin ulei.Dupa ce toate scoicile sunt umplute si asezate in vas adaugam o cana de apa( apa nu trebuie sa depaseasca nivelul scoicilor ) acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 20 min. dupa care scoatem din cuptor, indepartam folia si adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, mici.Mai lasam la cuptor circa 10-15 min. de data aceasta fara a mai acoperi vasul.
Scoatem din cuptor , asezonam cu patrunjel verde si servim.
Pofta buna!