Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem

de T I M E A in Paste, 29 Apr 2014 | 4571 vizualizari

 

Ceea ce am facut eu aici cu siguranta cu totii ati mancat inca din copilarie si daca nu, atunci trebuie sa o faceti pentru ca ati pierdut o mancare simpla si foarte gustoasa. Sau unii ar putea spune ca e chiar un desert. Oricum ati percepe aceasta mancare, e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 3 liguri pesmet
  • 2-3 linguri ulei
  • pentru servit:
  • 1. scortisoara si zahar brun
  • 2. gem de caise
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem:

Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul, amestecand sa nu se arda.

Nu il lasam mult pentru ca nu vrem sa mancam pesmet ars, cateva minute 2-3 si apoi adaugam pastele si amestecam. 

Luam de pe foc si punem in farfurii.

Presaram deasupra zahar brun si scortisoara sau punem 2-3 lingurite de gem de caise, dupa preferinte.

Sau putem sa adaugam peste cele cu scortisoara gem si nu mai punem zahar. Orice varianta ati alege cu siguranta o sa va placa.

Pofta mare!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet cu scortisoara sau gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:18

Ce-mi plac!

alina8 1

10.05.2014, 23:09

imi amintesc de copilarie

Valclaudia 1

20.05.2014, 21:13

le iubesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuş-cuş cu nuci şi pesmet