Ceea ce am facut eu aici cu siguranta cu totii ati mancat inca din copilarie si daca nu, atunci trebuie sa o faceti pentru ca ati pierdut o mancare simpla si foarte gustoasa. Sau unii ar putea spune ca e chiar un desert. Oricum ati percepe aceasta mancare, e delicioasa.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
Cand pastele s-au fiert le strecuram si le trecem pe sub un jet de apa rece.
Intr-un vas punem uleiul la incins si adaugam pesmetul, amestecand sa nu se arda.
Nu il lasam mult pentru ca nu vrem sa mancam pesmet ars, cateva minute 2-3 si apoi adaugam pastele si amestecam.
Luam de pe foc si punem in farfurii.
Presaram deasupra zahar brun si scortisoara sau punem 2-3 lingurite de gem de caise, dupa preferinte.
Sau putem sa adaugam peste cele cu scortisoara gem si nu mai punem zahar. Orice varianta ati alege cu siguranta o sa va placa.
Pofta mare!