Paste de orez cu pui

de Catalina L in Paste, 14 Mai 2017 | 4011 vizualizari

 


Pastele de orez sunt, pur si simplu, preparate din orez alb, sau brun
Pot fi consumate de persoanele care au intoleranta la gluten. Pastele de orez absorb mai multa apa decat alte paste fara gluten. Atentie la fierbere, verificati si respectati  timpul de fierbere scris pe ambalaj.
Va propun o reteta rapida si delicioasa cu paste vietnamiene.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/05/paste-de-orez-cu-pui.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de piept de pui
  • 200 g de paste late de orez 
  • 3 linguri sos de soia light
  • 3 linguri sos de peste
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa esalota
  • 1 morcov
  • 3 cepe verzi mici
  • 1 varf de pudra de ghimbir
  • 1 lingura sos de soia dark
  • 2 felii de ghimbir prospat cu tot cu coaja
  • 1 lingura de zahar brun
  • 2 linguri de ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de orez cu pui:

Taiati carnea de pui in bucatele.

Pregatiti o marinada; amestecati sosul de peste cu sosul de soia light si zaharul brun.

Adaugati usturoiul tocat si un varf de pudra de ghimbir..

Puneti carnea de pui in marinada si dati deoparte 30 minute la rece.

Taiati marunt ceapa esalota, ceapa verde si felille de ghimbir.

Taiati morcovul in felii subtiri.

Puneti la fiert pastele cu putina sare -respectati timpul de fierbere scris pe ambalaj. 

Se scurg, se trec prin apa rece si se scurg din nou.

Intr-o tigaie adanca/ wok, incalziti uleiul.

Puneti la prajit ceapa esalota cu ghimbirul.

Adaugati puiul cu tot cu marinada.

Lasati pe foc totul, timp de 5 minute, adaugati ceapa verde si morcovul si continuati sa sotati cateva minute.

Adaugati pastele, sosul de soia dark si amestecati totul bine pe foc.

Este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de orez cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Tricolore