Tagliatelle cu friptura in sos

de - Andreea - in Paste, 4 Apr 2014 | 4544 vizualizari

 

Foarte bune,satioase ... Perfecte pentru pranz !

 

INGREDIENTE

  • 2 felii carne porc
  • 200 gr paste tip tagliatelle
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • 200 ml smantana
  • vin alb
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu friptura in sos:

Punem un vas cu apa la foc potrivit.Cand apa incepe sa fiarba,punem sare groasa si apoi punem pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.Cand au fiert le scurgem bine de apa.

Intre timp,curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt.

Ardeiul il curatam de seminte,il spalam si il tocam cuburi mici.

Carnea o spalam,o stergem cu un servet de hartie si o calim in putin ulei pana se rumeneste frumos pe ambele parti.

Scoatem carnea din tigaie si adaugam ceapa.Cand devine translicida adaugam ardeiul gras si calim in continuare amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

Adaugam apoi sucul de rosii,jumatate pahar cu vin alb sec ,sare si piper dupa gust .Lasam la foc mic pentru 10-15 minute.

La sfarsit adaugam smantana si friptura de porc ,amestecam bine.Lasam 5 minute la foc mic.

Servim sosul cu carne alaturi de paste.

Se servesc calde .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu friptura in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc inabusita – reteta simpla, la tigaie