Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar

de Bucataras in Vegan / Raw vegan, 19 Mar 2021 | 3952 vizualizari

 

Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar, o reteta vegana, quick&easy si plina de proteine.  Daca renuntati la sosul pesto, reteta se transforma in una de post, numai buna pentru aceasta perioada. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet 250 g spaghetti de konjac
  • 1 cutie 300 g tofu
  • 3-4 rosii uscate, in ulei
  • 2-3 lg mazare
  • 1 lingurita sos pesto
  • 1 lg ulei de masline
  • Pt tofu crispy:
  • Amidon de porumb
  • Boia de ardei dulce
  • Chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar:

Scurge bine tofu de zeama, apoi taie-l in bucati potrivite. 
Pregateste amestecul de amidon, boia si chimen, da bucatile de tofu prin acest amestec.

Incinge tigaia gratar, unge-o cu putin ulei de masline si aranjeaza bucatile de tofu in tigaie. Intoarce pe toate partile bucatile de tofu, pana se rumenesc frumos si devin usor crispy.

Gateste mazarea separat intr-o tigaie mica, de o persoana: adauga un strop de ulei de masline, un strop de apa calda si foarte putina sare. 

Pune o alta tigaie pe foc, in care sa incapa toate ingredientele si unge-o cu 1 lg ulei de masline. Adauga pastele de konjac direct din punga, caci acestea nu au nevoie de preparare inainte, sare, sosul pesto si omogenizeaza pana pastele prind putina culoare. Adauga mazarea, rosiile uscate taiate (cu tot cu uleiul de masline in care au fost conservate) si la final tofu crispy. 

Enjoy!

TIPS-URI

1

daca vrei un preparat de post, inlocuieste sosul pesto cu un altul, de exemplu de rosii;

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de Konjac cu sos pesto, rosii uscate si tofu crispy la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rosii uscate pentru iarna