Paste cu ton la cuptor

de cristeena20 in Fusilli, 22 Apr 2013 | 9855 vizualizari

 

E un pranz pe cat de rapid, pe atat de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit spirale)
  • 1/2 cutie cu smantana dulce
  • 1/2 cutie mica de sos bechamel
  • ulei de masline, sare, piper
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton la cuptor:

- Punem pastele la fiert in apa cu sare si ulei de masline; cand sunt bine fierte le strecuram si le punem intr-un vas. Stropim putin cu ulei de masline si adaugam tonul din conserva scurs bine , smantana dulce si sosul bechamel, sare, piper. 

- Punem intr.-un vas termorezistent si mai adaugam desupra putin sos alb si razuim parmezan. Dam la cuptor cca 10-15 minute (pana se rumeneste putin deasupra.

- Pofta mare!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ton