Pentru ca sunt in Tara mamei pastelor ,trebuie sa te adaptezi conditiilor, nu-mi prea plac pastele dar de sila bucuros .....Asa ca am facut numai o portie ...
Am oparit rosia si-am curatat-o de pielita,apoi am tocat-o marunt .Apoi intr-o craticioara am pus un picut de ulei de masline ,ceapa tocata marunt si am lasat sa se caleasca un picut .Apoi am adaugat rosia tocata si am lasat sa fiarba un picut apoi am adaugat usturoiul zrobit asa intreg , rozmarinul si tonul ,am potrivit de sare si piper am mai lasat 5 min. apoi am asezonat cu busuioc .( Eu am mai adaugat o lingura de pulpa de bulion )
Intr-o oala cu apa clocotita si un picut de sare am pus pastele si am respectat timpul de fierbere de pe pachet 10 min . Dupa fierbere le-am strecurat le-am clatit cu apa rece ,apoi le-am asezat intr-o farfurie am pus sosul peste ele si parmezanul ras .
Pofta mare ! Cel mai repede mod de gatire .
1
Cine vrea parmezan mai mult poate adauga ..