Paste cu ton

de Bia27 in Paste, 3 Ian 2013 | 8203 vizualizari

 

M-am gandit ca dupa atatea bunataturi de sarbatori,de care suntem cam satui deja,ar merge o salata de paste cu ton ,asezonata bine cu lamaie,usoara si foarte buna!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirale
  • 2 conserve de ton maruntit in ulei
  • 2 oua fierte tari
  • 1 ardei capia
  • 1 cutie mica porumb
  • 150 g cascaval
  • 150 g masline negre
  • sare si lamaie,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp taiem cubulete ardeiul si cascavalul, adaugam porumbul, maslinele taiate in bucatele si tonul scurs bine de ulei. Scurgem pastele dupa ce au fiert si le lasam cateva minute sa se raceasca, dupa care le adaugam peste celelalte ingrediente. La final dam pe razatoarea mica ouale fierte, adaugam sare si lamaie dupa gust ,amestecam totul si pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci in sos de iaurt si cascaval delaco