Paste cu telemea si smantana

de Angelina_Elena in Paste, 26 Iun 2013 | 9209 vizualizari

 

Mi-au ramas in gand pastele Diei cu branzeturi si smantana, asa ca am trecut la treaba! Eu am folosit doar telemea, dar ne-au placut foarte mult si asa!! Multumesc Diaconta!:-*
Reteta Diei : http://www.bucataras.ro/retete/paste-cu-branza-la-cuptor-42727.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 350 g telemea de vaca (eu am avut o bucata de telemea uscata)
  • 250 g smantana grasa (eu am avut cu 30 %grasine)
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita sare
  • apa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu telemea si smantana:

Intr-o oala am pus apa la fiert cu sarea si uleiul.

Cand a inceput sa clocoteasca am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 8-10 minute.

Cat timp au fiert pastele, am dat telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici apoi am amestecat-o cu smantana.

Pastele fierte le-am pus la scurs intr-o strecuratoare, le-am clatit sub un jet de apa rece apoi le-am amestecat cu branza.

Le-am pus intr-o tava de lut tapetata cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au rumenit usor deasupra.

Le-am servit calde, o nebunie!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu telemea si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu salam