Paste cu telemea si smantana

de Angelina_Elena in Paste, 26 Iun 2013 | 9812 vizualizari

 

Mi-au ramas in gand pastele Diei cu branzeturi si smantana, asa ca am trecut la treaba! Eu am folosit doar telemea, dar ne-au placut foarte mult si asa!! Multumesc Diaconta!:-*
Reteta Diei : http://www.bucataras.ro/retete/paste-cu-branza-la-cuptor-42727.html

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 350 g telemea de vaca (eu am avut o bucata de telemea uscata)
  • 250 g smantana grasa (eu am avut cu 30 %grasine)
  • 2 linguri ulei
  • 1 varf lingurita sare
  • apa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu telemea si smantana:

Intr-o oala am pus apa la fiert cu sarea si uleiul.

Cand a inceput sa clocoteasca am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 8-10 minute.

Cat timp au fiert pastele, am dat telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici apoi am amestecat-o cu smantana.

Pastele fierte le-am pus la scurs intr-o strecuratoare, le-am clatit sub un jet de apa rece apoi le-am amestecat cu branza.

Le-am pus intr-o tava de lut tapetata cu unt si le-am dat la cuptorul preincalzit pana s-au rumenit usor deasupra.

Le-am servit calde, o nebunie!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu telemea si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rigatoni cu carnaciori si suc de rosii