Macaroane cu branza

de MotanLaOale in Paste, 2 Iun 2011 | 5447 vizualizari

 

Fara nici o imbunatatire.....clasicele macaroane cu branza din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 500g macaroane
  • 500g branza talemea
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza:

Macaroanele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.

Se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Branza se rade pe razatoarea mare sau se sfarama.

Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun macaroanele scurse si se amesteca de cateva ori.

Se adauga branza si se amesteca bine pe foc pana se omogenizeaza si branza incepe sa se topeasca.

Se opreste focul si se mai amesteca de cateva ori.

Se servesc calde presarate cu zahar tos (cine poate).

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza