Paste cu spanac

de Zamfira in Paste, 24 Noi 2012 | 7994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 300 g paste
  • 2 linguri faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • 7-8 catei usturoi
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac:

Fierbem pastele in apa cu sare. Pregatim spanacul, am folosit spanac congelat. Calim faina in putin ulei de masline, adaugam spanacul tocat si laptele. Fierbem spanacul cu laptele aproximativ 5 minute, dupa care adaugam usturoiul pisat, sare si piper. Mai dam inca odata totul in clocot. Stingem focul si adaugam 2 linguri de smantana. Pastele fierte si strecurate se pun intr-un vas, iar spanacul se va turna peste paste si se va omogeniza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:29

buneeeee

Sim0na 1

25.11.2012, 16:49

trebuie sa fie tare bune..

Zamfira 1

25.11.2012, 17:17

sunt bune, pana acum nu m-am gandit la combinatia asta...merita incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu spanac si rosii