Gnocchetti in sos alb

de Adele in Paste, 27 Aug 2014 | 4138 vizualizari

 

Ceva simplu si gustos in doar 10 minute :D

 

INGREDIENTE

  • 200 gr gnocchetti.
  • 4 linguri smantana.
  • 50 gr cascaval ras (sau alt tip de branza).
  • 1 felie branza topita.
  • 20 gr unt.
  • sare.
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchetti in sos alb:

Pentru inceput punem o oala cu apa la foc,si lasam sa fiarba ,cand da in clocot punem sare si punem gnocchetti.(5-6 minute)

Intre timp punem o tigaie pe foc,adaugam untul si il lasam sa se topoeasca,dupa care adaugam smantana si branza topita ,lasam la foc mic,pana se formeaza un sos cremos ,potrivim de sare si piper.

Scoatem gnocchetti cu o paleta si ii punem peste sos,ii amestecam bine si cand sunt gata punem cascavalul ras.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si crema de branza.

2

Se poate pune si patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchetti in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]