Paste cu sos papricaş – Multicooker

de madi_marin in Pui, 11 Noi 2013 | 4681 vizualizari

 

Cea de-a treia reţeta din categoria Multicooker, e una super gustoasă şi uşor de pregătit datorită minunatului aparat de care m-am îndrăgostit!

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui fără os
  • 4 cepe
  • 2 linguri boia dulce
  • 3 linguri cu vârf cu făină
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3 linguri smântână grasă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • un praf de chimen
  • verdeaţă
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos papricaş – Multicooker:

Se pun în cuva aparatuluiuleiul, cepele tocate mărunt şi carnea tăiată bucăţele, se selectează programul STEW pentru şi se înăbuşe totul pentru câteva minute.

Se adaugă boia dulce, apoi se pun 1,5 l apă sau supă de pui şi praful de chimen şi se selectează BOIL.

Înainte cu 10 minute de terminarea programului se adaugă pasta de roşii, smântâna şi făina desfăcută în puţină apă rece, apoi se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Când s-a terminat programul, se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

Se serveşte sosul cald cu pastele  fierte conform indicaţiilor de pe ambalaj ( eu am mutat sosul în alt vas şi am fiert pastele la aparat ).

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos papricaş – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas din piept de pui cu ghebe