Paste cu sos de legume si ceafa de porc

de lucy2002 in Paste, 12 Dec 2019 | 2782 vizualizari

 

Acesta reteta delicioasa este preparata din ce-am gasit prin frigider. Am cumparat ceafa de porc si nu mai incapea in congelator toata cantitate, asa ca, am fost nevoita sa tai din ea si sa fac ceva ... la gramaj nu era cine stie ce ... mai aveam un brocoli care l-am tot trecut cu vederea, un ardei capia ramas si o tija apio, asa ca, m-am apucat de treaba si acesta este rezultatul.  A iestit o bunatate de sos pe care l-am combinat cu paste  ...sotul meu a mai cerut o portie:D

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste din comert
  • 50 gr unt pentru paste
  • 350 gr ceafa de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • o bucatica de telina
  • o tija apio
  • 1 ardei capia
  • brocoli
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume si ceafa de porc:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Calim ceapa in ulei pana devine translucida( nu o prajim). Adaugam putina sare si legumele  curatate, spalate si taiate cubulete(mai putin bocoli ).  Dupa ce s-au inmuiat radacinoasele adugam ceafa de porc taiata-n cuburi mai mari care a fost in prealabil condimentata cu sare , piper si boia dulce. Totul se amesteca bine si se lasa pe foc adaugand din cand in cand, cate putina apa calduta. Dupa ce s-a facut carnea adaugam brocoli care l-am desfacut in buchetele mici. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana cand carnea si legumele sunt bine facute. la final am adaugat marar( de la congelator am avut eu)

Dupa ce am fiert pastele , le-am pus la  scurs intr-o strecuratoare. Am pus untul i la topit intr-o cratita, peste care am adaugat pastele scurse de apa, am amestecat bine .( se poate presara si oregano)

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

folositi paste de care vreti voi

2

puteti folosi ce condimente va plac voua

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume si ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu sos ragu la cuptor