Paste cu smantana

de La Ancuta in Paste, 3 Noi 2010 | 47396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 1 ceapa 
  • 2 linguri unt
  • 350 g sunca
  • 100 ml lapte
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana:

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu untul. Se lasa sa fiarba 10 minute. Separat, se pun pastele in apa fierbinte cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa.

Se amesteca smantana cu laptele. Se pun pastele in oala cu ceapa si unt, se adauga smantana cu laptele si sunca taiata fasii. Se mai pun pe foc 1 minut, amestecand tot timpul. Se potriveste de sare si piper.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu paste la cuptor