La inceput am strambat din nas ... eu nu sunt mare fan ricotta ...dar in combinatie cu carnea de carnati , pot spune ca mi-a placut tare mult ... Pastele au fost delicioase !
Intr-o oala incapatoare punem apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele . Lasam sa fiarba circa 10 minute , sau in functie de tipul de pasta folosit,conform indicatiilor de pe pachet . Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.
Intre timp curatam carnatii de pielita si ii maruntim cu ajutorul unuei furculite .
Punem o tigaie la foc iute cu putin ulei .Cand uleiul s-a incins , punem carnea de la carnati si lasam sa se prajeasca la foc potrivit . Potrivim de sare si piper .
Cand carnea este prajita , o scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .
Separat intr-un bol punem ricotta ,presaram piper si putina zeama din tigaia in care s-a prajit carnea si frecam bine pana devine o crema .
Adaugam carnea si amestecam bine ingredientele.
Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in bolul cu carne si ricotta . Amestecam bine .
Servim pastele calde !
Pofta buna !