Bigoli con salsiccea e panna

de Bya Ralu in Paste, 27 Oct 2015 | 3673 vizualizari

 

Paste cu carnati si smantana

 

INGREDIENTE

  • Paste proaspete(bigoli)
  • 2 salsiccia(2 bucati de carnat)
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 ceapa mica alba
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • 1-2 catei de usturoi
  • parmezan ras
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bigoli con salsiccea e panna:

Intr-o oala punem apa cu sare la incalzit,cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele proaspete.Se lasa la foc potrivit sa fiarba,se testeaza daca sunt fierte.

Carnatii se curata de coaja de deasupra si se piseaza cu o furculita,pentru a se sfarama bine carnea si se pune intr-o tigaie cu ulei de masline si ceapa tocata marunt si usturoiul strivit.

Se lasa cateva minute sa se rumeneasca,se stinge cu vinul alb,pana cand se evapora alcoolul dupa care se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba carnea.

Se pun condimentele,busuiocul congelat si smantana (cand apa a scazut,nu complet si cand carnea si ceapa sunt aproape fierte).

Pastele fierte se adauga peste sosul format,se lasa 1-2 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Bigoli con salsiccea e panna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

roxana_simona 1

30.10.2015, 20:42

bune si gustoase

sebirizescu 1

30.10.2015, 20:46

Bya Ralu 1

01.11.2015, 07:15

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si sunca la cuptor