După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru cină delicioasă, savurată de noi alături de un pahar de vin!
Pulpele de pui se rumenesc în puțin ulei de măsline, apoi se scot pe o farfurie și se păstreză la cald. În același ulei am călit ceapa și usturoiul tocate, peste care am adăugat ciupercile feliate.
Când ciupercile s-au înmuiat, am pus înapoi bucățile de pui, am turnat puțină apă și le-am lăsat să fiarbă la foc mic.
Separat am fiert pastele, le-am strecurat, le-am stropit cu ulei de măsline și am presărat peste ele puțină vegeta și pătrunjel verde și uscat (aș fi preferat doar verde, dar nu am avut destul prin casă :).
Între timp, bucățile de pui și ciupercile au fiert. Am asezonat mâncarea cu sare, piper și am pus smântâna (focul să fie stins pentru a nu se brânzi). Pentru un gust nemaipomenit am presărat puțin pătrunjel proaspăt și în mâncare.
Delicioasă cină!! Să aveți poftă bună!!