Paste cu prosciutto si caju

de - Andreea - in Paste, 1 Noi 2018 | 2193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 80 gr Philadelphia
  • 100 gr caju
  • 2 felii prosciutto cotto
  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu prosciutto si caju:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand.

Intre timp ceapa o tocam marunt si o punem la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline.

Dupa cateva minute, adaugam prosciutto taiat cuburi si lasam alte cateva minute.

Luam din apa in care fierbem pastele si punem in tigaia cu prosciutto. Adaugam Philadelphia si caju si lasam in continuare la foc mic pentru alte 5 minute.

Cand pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaie. Amestecam totul bine, potrivim de sare si piper si servim pastele calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inloc de caju, puteti folosi nuci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu prosciutto si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste(spirale)cu sos din sunculita afumata