Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)

de deyutzky in Fusilli, 27 Apr 2012 | 8547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste Fusili (cca 200 gr)
  • un piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 4 catei de usturoi
  • o rosie
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper macinat
  • busuioc
  • Miez de lapte ( cate bucatele doriti, eu am mai pus si separat in farfurie dupa ce pastele au fost gata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor):

Pastele se fierb cca 20 de minute (se verifica sa fie gata) apoi se scurg bine si se lasa deoparte pana e gata sosul.

Usturoiul il taiem marunt, carnea o taiem fideluta iar rosia o taiem cubulete.

Intr-o tigaie punem cele 2 linguri de unt la topit, apoi adaugam usturoiul si il calim putin.

Peste usturoi punem carnea sa se caleasca putin, adaugam putina apa si lasam cateva minute pana scade.

Adaugam rosia taiata cubulete.

Amestecam intr-un bol pasta de tomate cu faina si putina apa si amestecam bine pana se formeaza o pasta.

Adaugam pasta cate putin in tigaie amestecand continuu.

Punem sare dupa gust, piper si busuioc.

Intr-o tava unsa cu unt punem un strat de paste, apoi un strat de sos, inca un strat de paste si acoperim cu inca un strat de sos.

Deasupra punem cubuletele de Miez de lapte si dam la cuptor pt aprox 30 de minute la foc mediu.

Dupa ce sunt gata mai puteti adauga cubulete de Miez de lapte in farfurie.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui si Miez de lapte(la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

28.04.2012, 20:03

buneeee

deyutzky 1

28.04.2012, 21:47

mamaie iti multumesc

deyutzky 1

28.04.2012, 21:53

elena...e o branzica fina foarte buna...sunt noile produse lansate de Delaco

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu piept de pui