Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Daca gasiti pe undeva paste din acestea ,, trottole di semola '' nu ezitati sunt grozav de gustoase .
Bineinteles ca conteaza si cum le gatiti !!!
Ceapa si kapia spalate si curatate le mixati cu robotul de bucatarie .
Intr-o cratita non-aderenta [ tefal ] prajiti in ulei muschiuletul sarat bucata intreaga pana se rumeneste .Aceasta operatiune va ajuta la pastrarea suculentei carnii in interior .
Adaugati pasta de ceapa si kapia , caliti impreuna 3-4 min . Adaugati apa cat sa acopere si fierbeti inabusit sub capac .Muschiuletul in general se fierbe repede [ max 30 min ] . In ultima parte a prepararii ridicati capacul si lasati sa scada lichidul [ prin evaporare ] pentru a forma un sos in care puneti busuiocul tocat .
Scoateti carnea , o lasati putin sa se tempereze [ o veti felia frumos mai usor , ]putin mai rece .
Serviti preparatul cald cu pastele fierte conform indicatiilor de pe ambalaj .
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola