Paste cu kaizer si parmezan

de mihaelaM in Paste, 12 Iun 2011 | 6134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 gr kaizer
  • parmezan ras
  • 30g ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu kaizer si parmezan:

Punem pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor.

Intre timp taiem kaizerul cubulete mici si-l prajim in ulei.

Cand pastele sunt gata le punem sub un jet de apa,le lasam sa se scurga bine ,dupa care le punem peste kaizer in tigaie,le mai lasam cam 5minute,apoi presaram putin parmezan(cam 2linguri),mestecam usor pt a se amesteca parmezanul cu pastele si kaizerul,apoi stingem focul.

Punem in farfurie si servim calde,pt cine mai doreste mai poate adauga parmezan...pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu kaizer si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara (multicooker)