Paste cu carne de vita si ciuperci

de laylalala in Vita, 15 Noi 2011 | 8051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita, taiat cubulete
  • 1 litru zeama de supa de carne
  • 200 ml vin rosu
  • 500 gr ciuperci
  • 100 gr unt
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat marunt
  • 1 lingurita cimbru uscat si maruntit
  • 200 ml smantana
  • 50 gr amidon alimentar dizolvat in 100 ml lapte
  • sare si piper, dupa gust
  • paste fierte, pentru servire
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne de vita si ciuperci:

1.       Pune la fiert supa cu vinul rosu iar dup ace a dat in clocot adauga carnea de vita. Lasa la fiert la foc minim timp de 2 ore.

2.       Dupa cele 2 ore, topeste untul intr-o tigaie incinsa. Adauga ciupercile si caleste-le 5-6 minute. Adauga usturoiul, patrunjelul si cimbrul, amesteca si mai lasa 2 minute la prajit, amestecand.Adauga smantana si amesteca.

3.       Adauga ciupercile in cratita cu carne si amesteca. Adauga sare si piper, dupa gust. Incorporeaza amidonul dizolvat, amestecand bine pentru a nu se face cocoloase. Lasa pe foc pana cand sosul se ingroasa apoi serveste totul cu paste. Enjoy! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne de vita si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne de vita si sos bechamel(reteta video)