Paste cu cabanos si smantana

de bahna_violeta in Paste, 9 Aug 2012 | 7105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cabanosi
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • paste 500 g
  • 3 lg smantana
  • patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • sare,piper
  • morcov
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cabanos si smantana:

Punem apa la fiert cu sare cand fierbe punem pastele cu un stop de ulei, dupa ce au fiert le scurgem de apa si la dam sub un jet de apa rece.

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit pentru 3-4 minute dupa care punem cabanosul taiat feliute. Lasam inca 3-4 minute dupa care punem ardeiul, rosiile taiate cubulete mici, apoi morcovul dat pe razatoare. Adaugam sare si piper, busuioc, oregano dupa gust. Le lasam cam 5 minute la prajit dupa care punem cele 3 linguri de smantana si patrunjelul tocat marunt. Lasam la fiert pana se fac legumele apoi punem sosul peste paste.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune dupa preferinta o lingura de smantana pe paste inainte de a le servi.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cabanos si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu smantana si marar