Paste cu broccoli

de katty in Paste, 14 Noi 2014 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste late
  • 1 ceapa
  • 200 gr broccoli congelat
  • 100 gr branza proaspata degresata
  • 50 gr parmezan ras
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 250 ml supa de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu broccoli:

Tocam ceapa fin si o calim in uleiul incins . Adaugam broccoli usor dezghetat , mai lasam 2-3 minute , apoi stingem cu supa de legume. Lasam sa fiarba 5 minute , apoi scoatem 2-3 bucatele broccoli pe care le oprim pentru decor si mixam compozitia .Adaugam branza , 30 gr parmezan ras , sare , piper macinat si punem din nou la foc sa dea un clocot .Intre timp fierbem pastele in apa clocotita cu sare . Servim pastele cu sos de branza si bucatelele de broccoli oprite . Deasupra presaram restul de parmezan oprit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan