Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă
Ingrediente pentru Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă:
Cum se prepara Gnocchi cu bacon şi sos de smântână, reţeta simplă, foarte rapidă, săţioasă şi foarte gustoasă:
Gnocchi sunt niste gogosele din cartofi care pot fi preparati si în casa,sper sa reusesc în curând sa-i prepar.
Gnocchi le-am fiert în apa cu sare si putin ulei.
Se fierb doar 3-4 minute.Eu i-am lasat putin mai mult si au fost prea fierti.
Intr-o cratita am prajit baconul si ceapa verde cu putin ulei.
Ouale le-am batut si am pus peste ele smântâna si cascavalul razuit.
Când baconul a fost prajit,am pus gnocchi,apoi sosul de smântâna si putina nucsoara.
Am lasat pe foc pâna sosul a prins consitenta si cascavalul s-a topit.
Am servit cald.
O reteta super simpla si delicioasa este si Paste cu piept de pui sau Cus-cus cu kaizer si ciuperci
Va recomandam si reteta de Ficatei de pui cu gnocchi de casa