Pentru ca imi plac pastele si pentru ca am vrut unele mai altfel, am inceput a cerceta prin frigider. Putina branza cu mucegai, smantana si cativa mieji de nuca si gata sosul pentru paste!
Am pus pastele intr-un vas Zepter impreuna cu apa, am acoperit cu capacul si l-am pus pe foc. Dupa 5 minute acul indicator a urcat in zona verde (cantitatea de apa fiind foarte mica) si am oprit focul. Am lasat vasul acoperit.
Pentru ca pastele erau proaspete, timpul de preparare a fost foarte scurt. Am scurs pastele si le-am amestecat cu putin unt.
Am trecut la prepararea sosului de branza. Am pus vasul rece pe foc, am pus branza taiata in bucati. Vasul a inceput sa se incinga, iar branza sa se topeasca. Am amestecat, am adaugat si smantana si am oprit focul.
Am pus pastele pe o farfurie si am adaugat sosul de branza. Am decorat cu cateva bucatele de branza cu mucegai si nuci.