Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval

de Carmen in Paste, 1 Sep 2016 | 2984 vizualizari

 

De fiecare data fac altceva, caut, inventez, tot ca sa-mi impresionez ursii... asa ca niste banale paste le-am servit intr-un cosulet de cascaval si-am primit o gramada de aplauze

 

INGREDIENTE

  • pentru cosulet doar cascaval ras - aproximativ 50 g de bucata
  • 2 l apa
  • un praf de sare
  • 300 paste
  • 100 g bacon
  • 4 ciuperci feliate
  • 3 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • 100 g cascaval
  • sare, piper, oregano
  • rosii uscate
  • ulei de masline pentru calit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval:

Am pus cascaval ras pe foaie de copt, cat mai rotund. Am dat la cuptor pret de cateva minute, cat sa se inmoaie cascavalul si asa fierbinte l-am pus pe fundul unul castron si l-am lasat la racit.

In timp ce apa clocotea cu un praf de sare gata sa primeasca pastele pentru fiert , am feliat ciupercile si baconul, pe care le-am tras la tigaie impreuna cu rosiile uscate. Le-am imparfumat cu condimente.

Cand pastele s-au fiert, am scurs apa, am adaugat iaurtul si am amestecat impreuna cu cascaval ras. 

prezentare:

in cosuletul confectionat am pus pastele, deasupra ce am tras la tigaie. 

Hai, sa aveti pofta! 

TIPS-URI

1

am ales Romania ca nu am reteta de niciunde , am facut-o dupa cum am simtit eu

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu paste