Paste cu afumatura si smantana

de mihaelaM in Spaghete, 17 Oct 2013 | 9023 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete
  • sunculita afumata
  • 500 ml smantana
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper alb macinat
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu afumatura si smantana:

Punem pastele la fiert cu sare.

Intre timp taiem sunculita afumata cubulete apoi o punem intr-o tigaie bine incinsa.

Cat lasam afumatura sa se rumeneasca putin curatam o ceapa o spalam dupa care o taiem marunt si o adaugam peste afumatura.

Lasam asa cam 5-6 min mestecand din cand in cand pt a nu se lipi.

Dupa ce pastele s-au fiert le clatim cu apa rece, apoi le lasam sa se scurga bine.

Dupa ce au trecut cele 5-6 min afumatura si ceapa sunt deja calite bine, adaugam smantana si mai lasam cca 2 min dupa care adaugam si pastele,pipier si sare(dupa gust).

Amestecam bine dupa care punem si  parmezan ras si din nou amestecam.

Cam atat din nou o mancare buna si foarte rapida...pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu afumatura si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si sos de smantana