Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai

de laylalala in Spaghete, 3 Mar 2011 | 7642 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr spaghete
  • 60 gr unt
  • 1 conserva (530 gr) ciuperci, scurse
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura miere
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sare, dupa gust
  • 50 gr branza cu mucegai, tocata marunt
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai:

Pune spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le.

Intre timp topeste intr-o tigaie 40 gr unt. Adauga ciupercile si caleste-le 4-5 minute. Smantana amestec-o cu mierea, usturoiul si sare dupa gust. Adauga aceasta compozitie in tigaie, amesteca si lasa sa fiarba 3-4 minute. Adauga branza cu mucegai si lasa pana cand branza s-a topit. Incorporeaza 20 gr unt ramas si amesteca bine. In final adauga rozmarinul.

Amesteca spaghetele cu sosul cu ciuperci preparat si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton,ceapa verde si smantana