Paste carbonara

de Ancutsa in Paste, 6 Oct 2016 | 4466 vizualizari

 

Imi place sa pregatesc din cand in cand paste cu branza, sunca de porc, oua, smantana si cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste fusilli;
  • sare dupa gust;
  • 200 g branza rasa;
  • 200 g sunca de porc;
  • 2 oua;
  • 150 ml lapte;
  • 3 linguri smantana;
  • cascaval ras dupa gust;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).

Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca de porc.

Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.

Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.

Dam la cuptor cam 25-30 de minute.

Se serveste calda.

 

Pofta Buna!

 

Timp: 40min

Portii: 6

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/paste-carbonara.html

TIPS-URI

1

In mod normal se rumeneste si sunca in putin ulei incins, dar eu nu am mai prajit-o pentru ca oricum le dau la cuptor si mi se par mai gustoase asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara