Paste Carbonara

de Alexandra Burz in Paste, 28 Mai 2014 | 5275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste (puteti folosi orice tip de paste)
  • 4 oua
  • 300 gr kaizer sau sunca presata
  • Sare
  • Piper
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Taiati kaizerul cubulete si prajiti-l putin in tigaie.

Intr-un bol bateti ca pentru omleta ouale impreuna cu sare, piper si putin parmezan ras.

Adaugati cubuletele de kaizer.

Strecurati pastele de apa si lasati-le in aceeasi oala pe aragaz.

Adaugati compozitia de ou peste si amestecati pana se omogenizeaza cu pastele si oul e facut.

Puneti in farfurii si adaugati parmezan ras deasupra

TIPS-URI

1

Cui nu ii place parmezanul il poate inlocui cu cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana