Păstăi de fasole cu usturoi

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 6463 vizualizari

 

O reteta rapida si simpla.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai de fasole
  • 10-12 catei de usturoi
  • 2-3 fire de patrunjel
  • oregano
  • busuioc
  • 1/2 lingurita boia dulce (sa colorez putin mancarea)
  • sare
  • 3 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstăi de fasole cu usturoi:

Am taiat pastaile de fasole in 2-3 bucati si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert le-am scos din apa si le-am scurs bine.
Le-am pus la calit in ulei, am adaugat usturoi maruntit, sare, oregano, busuioc, patrunjel si boia.
Am lasat 5 minute la calit, apoi am servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstăi de fasole cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasolica manastireasca