Pasta de Zahar facuta in casa ( mai buna si economa )

de simo_brkic in Dulciuri, 28 Apr 2012 | 51222 vizualizari

COMENTARII (26)

aziz 1

28.04.2012, 09:05

Fain!

RuxyRux 1

28.04.2012, 09:19

Arata grozav...sa te tot joci, trebuie precizat si faptul ca aceasta pasta e doar un decor si nu se mananca...

MotanLaOale 1

28.04.2012, 09:39

Bya Ralu 1

28.04.2012, 10:18

adasev12 1

28.04.2012, 10:21

f frumos

Ruxy, de ce nu se poate manca????

angyb 1

28.04.2012, 10:37

gaby_duceag 1

28.04.2012, 10:40

adasev, pt ca mori de dulce ce e )))

RuxyRux 1

28.04.2012, 10:45

Ada, mierea care o pui la foc si trece de 40 de grade, devine toxica, gelatina nici put-i mai zic din ce e facuta iar colorantii alimentari nu sunt deloc atat de " putini nocivi" sau " siguri" cum par chiar daca chipurile sunt naturali( ce-o fi aia???)deci cum sa mananci asa ceva? De decor, daaa perfect insa pentru consum nici poveste, am cumparat zilele trecute colorant alimentar sa fac tort red velvet...crezi ca am avut curajul dupa ce am citit eticheta sa-l folosesc? Nici vorba( scrie clar ca limita maxima admisa e de 1 gr la 1 kg( am luat de la Horeca) si ca poate influenta starea de sanatate a copilului, poti fi sigur cat si cum sa pui? Eu nu am indraznit si in mod sigur ii voi gasi alta intrebuintare, pana la urma tortul l-am preparat cu sfecla proaspata

cocolina 1

28.04.2012, 11:11

ce reteta nu am mai vazut pana acum eu credeam ca e plastelina

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:12

RuxyRux clar ca nu am folosit culori alimentare toxice! dc ar fii atat de toxice cum spui tu nu le ar mai folosi nimeni nu stiu la voi cum e si ce gasiti prin magazine,aici sunt obligati sa scrie pe eticheta tot,si vreau sa spun ca nu contin E-uri,poi decat o crema cu 500 de g unt sau margarina in ea xD prefer glazura asta deasupra si alta crema in praji =),ca mierea e toxica ??nu cred!o fii aia zaharisita,nu stiu unde ai citit =D dar mierea folosita de mine e din flori tin sa spun ca e mai toxic samponul pe care il folosesti sau chiar si cremele si aproape tot ce gasim in Ro in magazine si e deja confectinat

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:14

RUXYRUX tin sa precizez ca se poate manca si se mananca!!sii stii si ce mananci aici =) miere,zahar si gelatina facuta dupa reteta "cola si pesce" ; ) e dulce intradevar dar pe dulciuri se pune un strat subtire ,iar decorurile mari facute numai din pdz nu se mananca pt ca sunt prea mari si dulci ,nu pt k sunt toxice xD

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:16

Ruxyrux precizeaza pt retetele tale ca nu se pot manca :/ dc nu se putea manca nu o faceam

RuxyRux 1

28.04.2012, 13:31

Uite ce e Simo...eu nu am intrat la tine sa te critic, chiar ti-am apreciat reteta...tot ce am spus este ca nu sunt bune de mancat si nu vad de ce te-a deranjat atat de tare, tu poti sa crezi tot ce scriu ei pe etichete insa pe mine nu ma conving, rosul , albastrul, verdele ala puternic chiar si galbenul nu au de unde sa-l scoata natural, pentru mine asta e clar, iar despre miere nu stiu numai eu ca peste o anumita temperatura devine toxica te poti si tu informa nu trebuie sa ma crezi pe mine nu asta era intentia...tu daca vrei sa le dai copiilor tai o poti face pe raspunderea ta nu e nici o problema...si sincer chiar imi pare rau ca te-ai suparat asa...nu aveai de ce...chiar eu nici nu am ras si nici nu mi-am batut joc de reteta ta care chiar mi se pare foarte foarte buna ...imi cer scuze daca ti-a produs neplacere, chiar revolta postarea mea iar alegerea pe mai departe iti apartine..

simo_brkic 1

28.04.2012, 13:35

Nu am copiii , nu mam suparat ,iti raspundeam pur si simplu stai lini sincer am ramas doar putin minunata ps:insa am citit ca la copii nu face bine nici laptele praf deoarece are prea mult aluminiu mai mult de 40 % ..etc dc e sa ne uitam nu mai facem si nu mai papam nimik ne intoarcem la alta epoca..as vrea =) o zii frumoasa

Rocsi 1

28.04.2012, 13:54

iry-gabriela 1

28.04.2012, 15:17

Lau 1

28.04.2012, 15:29

BuburuzaBubu 1

28.04.2012, 16:10

bravo

diaconta 1

28.04.2012, 20:57

mi se pare tare migaloasa treaba

alba_zori 1

28.04.2012, 23:09

pare simplu,si eu condivid aceeasi pasiune,modelarea pe torturi,frumoasa,numai ca m-i s-a intamplat ca atunci cand tai felii tortul florile din pasta de zahar s-au aruncat,ce pacat,toata munca mai frumoasa,cica zaharul aduce diabetul,oricum cine apreciaza stie cat sa manance

simo_brkic 1

29.04.2012, 02:39

nu e Diaconita mie mi se par mult mai grele si migaloase anumite torturi facute de voi ,pt care va admir f.mult rabdarea!!=) ....mda Alba-zori sunt convinsa ca sunt si pro si contra acestui dulce decorativ,eu zic ca daca stratul e normal,subtire se mananca linistit prefer asta deasupra cum spuneam mai sus,decat creme gretoase cu kilograme intregi de unt sau margarina ..depinde de gusturile fiecaruia

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:08

mda si eu stiam ca mierea fiarta e toxica dar se poate prepara la bain marie

Ligia Bxl 1

14.11.2012, 16:15

dar asta e fiecare mananca dupa cum gandeste

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:00

dar nu se fierbe!se incalzeste putin doar xD

mady90 1

05.03.2015, 10:08

La Mod de preparare ai scris zahar tos! ...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort ,,Alexandra,,