Pasta de peste

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 6750 vizualizari

 

Noua ne-a placut!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 ceapa mica rosie
  • suc de lamaie dupa gust
  • sare,piper
  • un cartof mic,fiert
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Se introduc toate ingredientele in robot.
Daca nu e destul de groasa pasta se mai poate adauga inca putin cartof.
Se lasa putin la rece ca sa se combine aromele si se serveste cu paine proaspata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

LUK 1

10.01.2011, 13:14

buna

Mitinita 1

10.01.2011, 16:14

Deci nu prea va surade pestele la inceput de saptamana! Atunci va pregatesc ceva mai consistent ...in curand

Cris2711 1

10.01.2011, 17:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline