Pasta de naut

de nilgun in Salate, 9 Aug 2013 | 6704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. naut
  • zeama de lamaie
  • menta uscata
  • sare piper
  • boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masine
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe aproximativ 1 ora, 1 ora jumate. 

Se scurge zeama, dar se pastreaza. Se pun boabele de naut in blender, impreuna cu sare, piper, ulei de masline, usturoi, menta si zeama de lamaie si se paseaza. Daca vrem o consistenta mai subtire a pastei, mai punem din apa in care a fiert pana obtinem consistenta dorita. 

Se potriveste de sare si piper.

Se pune in castronase si se orneaza cu boabe de naut fierte si boia iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu legume la cuptor - Rapid, usor si foarte gustos

pe 07.05 la 13:29

Crochete de cașcaval - Irezistibil de gustoase și crocante

pe 07.05 la 10:58

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

pe 06.05 la 07:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus simplu - Reteta clasica gustoasa