Mie cand imi intra ceva in cap nu ma las pana nu incerc. Asa ca am zis sa fac eu pasta de mici ca doar nu e mare filofofie, nici nu a fost prea mare, doar putina rabdare, hai sa nu exagerez, putin mai multa ;)))))))))))))))))))))))))
Supa concentrata de vita : Am pus la fiert 1 kg de oase de vita cu maduva si cca2 l apa, le-am fiert la foc mic pana a scazut foarte mult apa, avem nevoie de o supa concentrata. Am strecurat 250 ml supa si am lasat-o sa se raceasca bine, supa trebuie sa fie rece cand o amestecam cu carnea. Restul de supa am pus-o intr-un recipient si am bagat-o la congelator sa o folosesc data viitoare.
Carnea de vita macra am tocat-o, la fel si carnea de porc cu grasime, apoi am amestecat bine ambele feluri de carne. Am pisat bine cateii de usturoi, am macinat piperul si am pisat bine cimbrul. Am adaugat toate condimentele peste carne am framantat bine, apoi am adaugat si bicarbonatul, la final am adaugat supa rece si am incorporat-o bine. Am transferat carnea in bolul robotului, am pus paletele de framantat si am framantat cca 30 min, pana am obtinut o pasta. Am dat bolul cu pasta la frigider toata noaptea, trebuie sa stea la rece mai mult de 12 ore. Dupa ce a stat la frigider am format micii cu ajutorul unei pungi posh, am taiat punga cam cat am considerat eu ca trebuie sa arata micii mei, un pic mai babanuti, am obtinut 25 de mici ''grasunei'', i-am asezat pe un platou, i-am acoperit cu folie alimentara si i-am dat la frigider, asteapta cuminti sa-i punem pe gratar. Eu mi-am cam mancat portia, mie imi place sa mananc micii asa cruzi...la cat am gustat din ei sigur am produs o pabuba de 2 mici si ceva...:)))))))))))))))))))))